Rydder op i mine indlæg

Jeg blev pludselig overrasket over hvor mange klokken faktisk er. :P Jeg har slet ikke fået blogget, men sidder faktisk og roder herinde. Jeg har besluttet mig for at gå alle mine indlæg igennem og slette en del af de gamle og virkelig forældet af slagsen. Håber det gør det hele lidt mere overskueligt, og i den forbindelse forsvinder der også lidt kategorier og der kommer lidt nye til. Så husk at kigge i sidemenuen. :D

Der er dog så mange indlæg, at jeg ikke tror at jeg når dem alle sammen i dag. Er nemlig blevet inviteret på aftensmad hos de gamle, så jeg skal også lige i bad inden jeg skal derud. Skulle også have været nede i byen efter en pakke, men det venter jeg med til i morgen. Men jeg arbejder på højtryk for at nå så meget som muligt i dag. Så hvis der ikke er så meget aktivitet herinde, så er det derfor.

3 kommentarer:

 1. Jeg burde virkelig også gå alle mine igennem, men det må blive engang til vinter.. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Til Vinter får jeg slet ikke tid :P Så for mit vedkommende skal det være nu her.

   Slet
  2. Der har jeg det nok ret omvendt.. ha ha :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)