Giver en MASSE ting væk i dag

Efter at have ligget småsyg og været i dårligt humør hele weekenden, så besluttede jeg mig for at få brændt en masse krudt af i dag. :) Jeg fik gjort rent - hvilket det har trængt til længe - fået vasket op og så skulle jeg have ryddet godt og grundigt ud i mit klædeskab. Jeg havde simpelthen så meget tøj jeg aldrig brugte, så jeg kunne lige så godt få smidt det i en bunke og smidt det ned i containeren så Røde Kors kan få noget ud af det. Der var faktisk ret meget nyere tøj iblandt, men det var det som er krympet alt for meget i længden. Hader når mine trøjer gør det. Så ud med alt det korte lort og tøj jeg aldrig brugte alligevel. Nu er der stort set intet tilbage og kunne se at jeg mangler bukser og pæne trøjer. Resten har jeg rigeligt af. Måske ikke lige undertøj, men det kommer med tiden. Så jeg håber at det par bukser jeg har på vej fra ASOS er dem jeg har drømt om længe, for så kan jeg få et par stykker mere hjem og så har jeg de bukser jeg skal bruge. :) Så mangler jeg bare nogle trøjer og så er jeg tilfreds. Men det er nu også trøjerne jeg er mest kræsen med, så det bliver ikke så nemt. :P Men nu er mine 2 hylder i skabet mere overskuelige og knapt så proppet. Super dejligt lige at få gjort igen.

Har også lige været nede og handle og av for den siger jeg jer. Det blev en dyr omgang, men manglede altså også alt efterhånden. Mangler stadig at købe lidt, men det må vente til i morgen eller en anden dag. Jeg er godt kvæstet nu. :P Men fik da handlet ind til de næste par dage af mad også, så det er ikke livsnødvendigt at jeg kommer derned lige med det samme igen.
Inden jeg smuttede derned fik jeg også lige sneget mig ind foran i køen ved vaskemaskinen, og så står den ellers bare på lidt afslapning den næste times tid. Har fundet min nye bog frem, lavet mig en smoothie, fundet en lille scones og så vil jeg nyde stilheden lidt.

Senere står den på sortering af kasser i klædeskabet, alle mine kuglepenne og andre skriveredskaber, ting i mine kasser i reolerne i stuen og så ellers bare lidt af det løse rundt omkring. En rigtig aktiv og praktisk dag, men det har været noget jeg har skulle gøre længe. Det er sundt at få ryddet lidt ud i alt det man går og gemmer på. Jeg ved godt at det er 4 gang i år jeg laver sådan en udsmidnings-runde i hjemmet, men jeg har bare så svært ved at skille mig af med ting, så deler det lidt op. Men jeg må sige at der ryger nu alligevel meget ud hver gang. Mellem 4-8 store poser fyldt med ting. Såå... Jeg går åbenbart og gemmer på meget, og hvor jeg gør af det, kan jeg ikke svare på, for så meget plads har jeg faktisk ikke. Men det gemmer sig alligevel godt. :D Men nu er det gjort og det føles rart - i hvert fald for part 1 af rundten i dag. Part 2 senere bliver ikke så svær og hård.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)