Planlægger en masse nye ting imens jeg rydder op

Så er man hjemme igen fra de gamle. Vi valgte at spise tidligt, så jeg var tidligere hjemme end jeg plejer og kan derfor fortsætte hvor jeg slap tidligere i dag. Har sat lidt serieafsnit på og hygger med det imens jeg renser ud i indlæg her på bloggen. Er ved at være nået halvvejs igennem dem, og det er faktisk ret rart at få lidt mere overblik over det hele. Det er dog mest de gamle indlæg det går hårdt ud over, men der er nok også nogle af de nyere indlæg der bliver reduceret væk, men det finder jeg ud af når jeg når dertil.

Jeg har også fået helt lyst til at komme igang med Efterårs og December indlæg, nu hvor jeg kigger dem alle igennem, men det er altså lige tidligt nok. Men måske jeg kommer på idéer jeg kan bruge. :) Jeg ved nemlig ikke hvor stor jeg laver Julekalenderen i år. Det tog flere måneder at lave den sidste år, og da jeg endelig nåede December var julestemningen sådan lidt.... tynd. Så jeg tror ikke jeg ligger helt så mange kræfter i den i år, men der kommer en. Det er i hvert fald planen. :D Og til Oktober (tror det bliver den måned, eller måske endda både Oktober, slutningen af September og starten af November) vil jeg også lave lidt sjovt for første gang nogensinde.

Nå, men jeg vil fortsætte med oprydningen og så vil jeg så skrevet lidt idéer ned efterhånden som jeg kommer på dem. Og måske jeg kan få idéer fra de projekter jeg er så småt igang med allerede. Måske endda med hjælp fra de skønne kvinder jeg har fået kontakt til fra rundt om i Verden. :D Elsker nettet og dets muligheder for kontakt med andre mennesker.

8 kommentarer:

 1. Kunne være fedt hvis du ville være med i adventskalenderen i år? <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad går den ud på? Send eventuelt en mail eller privatbesked somewhere. :D

   Slet
  2. Jeg elsker jo dine videoer, så dem gad jeg godt se igen, men jeg ved det kræver meget.
   Jeg har skrevet lidt info om advents kalenderen i en privat besked på twitter :P

   Slet
  3. Ja det kræver desværre en del arbejde og min computer kan pt. ikke køre redigeringsprogrammet, så det sucks. /:

   Slet
 2. Så lige din julekalender igår, igen! Den er så hyggelig.
  Glæder mig allerede til hvad du mon finder ud af til jul! Hav en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Det bliver nok ikke det samme i år, da det var et kæmpe stykke arbejde sidste år. ;)

   Slet
 3. Jeg har også den seneste uge haft lyst til at gå lidt i gang med nogle juleindlæg, men synes også det er lidt for tidligt... men der er jo ingen, der kan se, hvis jeg starter nu... så måske jeg går stille og roligt i gang når fødselsdagen herhjemme er overstået næste måned :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja juleindlæg er liiige tidligt nok :P Men man kan godt starte med at skrive idéer ned. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)