Kære Dig! Tag dine Forbandelser tilbage!

Argh! Har en af de der "i-dag-vil-ingen-elektronik-virke-for-mig"-dage. Modemmet driller. Computeren driller. Popcorntime vil ikke afspille slutningen af serieafsnittene jeg ser. Og så har min telefon det med at gå ud konstant og åbne programmer op imens den ligger stille her ved siden af mig. WTF?! Så jeg skulle også i dag bare have været blevet i min seng og sovet dagen væk. Jeg er begyndt at få en mistanke om at der er en eller anden bitch der har fremkaldt en forbandelse over mig her på det sidste. *Hahahahaha* Når jeg finder dig, så tværer jeg lorten ud i kraniet på dig.

Nå, men fordi intet vil virke for mig, så har jeg valgt at sidde ved bordet og surmule og lave lidt mere crafting til mit projekt. Jeg kommer hele tiden på nye ting jeg kunne komme til at få brug for, og nu er jeg for alvor begyndt at løbe tør for det papir jeg bruger. Og jo kunne godt købe noget nyt, men det vil helt sikkert ikke være i samme farve som det jeg har nu. Så ved ikke lige hvor tilfreds jeg ville være med det. Men når jeg løber tør, så bliver jeg nødt til at tage ned forbi Hammer Hansen og kigge lidt. Kunne jo være de havde noget jeg ikke har, som kunne være fedt at bruge. :) Men det bliver ikke i dag jeg kører derned. Der er modvind og jeg ville ikke have en chance for at komme frem på jernhesten. Kunne gå, men det er det simpelthen for varmt til. Så jeg bliver indendøre i dag. Nu fik jeg også lige handlet lidt til de næste par dage tidligere, så jeg har hvad jeg skal bruge.

Og hold da op hvor var det dog rart med en nat hvor man kunne få lov til at sove! Den regn var virkelig lækker og det var pludselig køligt nok til at kunne sove flere timer i træk uden søvnproblemer. Mere af de regnfulde nætter tak. :D

1 kommentar:

  1. Pas på med popcorntime, du kan risikere at få en bøde for at bruge det :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)