Jeg glæder mig til en køligere uge

Jeg ved godt at jeg ikke skal brokke mig over vores sommervejr nu hvor det er blevet godt, men det er simpelthen alt for meget! 20 grader er acceptabelt men ikke højre. Jeg kan slet ikke være i min krop - har lyst til at flå huden af mig selv. Og lige meget hvad jeg rør ved bliver fedtet af sved og Cosmo's pels klistrer sig til alt - og han fælder også bare 3 gange så meget i den varme her. Jeg kunne rende rundt og støvsuge 2 gange om dagen, men det kan jeg slet ikke holde ud. Synes virkelig det er ubehageligt at være til for tiden.

Og har fundet ud af at det ikke er godt at sidde i samme stilling i denne varme. Tror det er derfor mine fødder er så hævet. Så overvejer at tage en lille cykeltur ned i byen i morgen - hvor det forhåbentlig er blevet køligere. Skal ned og kigge på noget mere papir til mit projekt. Jeg mangler efterhånden nogle forskellige farver, og hvis projektet kommer til at køre som planlagt, så hedder det "Planner Crafting" hver Søndag. :D En hyggelig og kreativ dag for mig selv.

Kan begynde at se lidt regndråber på vinduerne, så regnen er heldigvis på vej. Håber vi får et brag af et tordenvejr. Vi trænger til at få renset ud i denne kvælende varme. Og så ser jeg frem til at crafte lidt i stearinlysets skær - hvis jeg altså kan holde ud at have dem tændt. :P

2 kommentarer:

 1. Du skal havde føderne op af det burde hjælpe lidt... Plejer det ved mig.

  Mit psoriasis går helt amok lige nu. Klør som bare fanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg ikke ro i røven til. :)
   Mit er også gået helt amok.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)