Forskellige citater til min kalender

I dag var jeg forbi biblioteket for at få printet lidt ting ud jeg gerne vil bruge i mit kalender-projekt. Havde faktisk håbet på at jeg ville modtage den i dag, men stadig intet. Er bange for at jeg bliver nødt til at prøve at skrive til dem for at høre hvor den befinder sig. Men ser lige om den kommer i morgen, ellers er der noget galt, da der ikke gik så lang tid sidste gang.

Men var som sagt forbi biblioteket. Jeg har ikke selv en printer så de er min eneste mulighed for at få printet ting ud. Jeg lavede så en test-udprintning, men deres alm. printer ville ikke printe ud i farver hvilket ingen af os kunne forstå årsagen til. Efter et par gange med samme problem var de så søde at lade mig logge på en af deres egne computere og få printet på en printer de bruger selv inde bag en låst dør. Det var simpelthen så sødt af dem. Så jeg fik printet mine quotes ud som jeg gerne vil benytte mig af i min kalender.

Fik så også snakket med dem om en ting jeg har valgt at være en del af og som jeg skal føre ud i livet i starten af August. De var friske på at være med, så det er jeg glad for. Mere om det kommer på bloggen når det hele falder på plads og jeg skal igang i de par dage det handler om. Det er for velgørenhed og det er super vigtigt og en personlig sag jeg har inde på livet selv. Så føler personligt at det ville være berigende at være en del af. Det er noget jeg selv har taget initiativ til og jeg får intet for det. Det er 100% frivilligt. :)

Nå, men jeg vil klippe videre i mine prints så det hele er klar til brug. Hyg jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)