Nyt køb - Rimmel Wake Me Up Mascara

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker produkter med agurk i, og jeg elsker især min showergel og min håndsæbe med agurk. Har også en ansigtsmaske, håndcreme og deodorant. Jeg samler ikke på det, men jeg synes simpelthen bare at duften er så skøn, så finder jeg noget med agurk i så køber jeg det gerne. Derfor har jeg også været super nysgerrig efter at prøve Wake Me Up Mascaraen lige siden jeg så den i Matas reklamen. Der findes den alm. sorte som er i en friskere grøn farvet tube og så er der denne ekstreme black som er mere mørkegrøn.
Jeg ville egentlig selv have købt den, da den kun koster 99 kr, men havde points nok på min ClubMatas konto til at jeg kunne få den gratis. Og lige pt har de faktisk tilbudet hvor man kan få 2 for 1's pris. Det er sku da lækkert! Så nu overvejer jeg lidt om jeg skal købe og have liggende på lager, for jeg synes den er skøn!

Den har den skønne karakteristiske duft af agurk og det er altså virkelig forfriskende! Og man kan faktisk dufte den selv efter mange timer. Børsten er også overraskende god, selvom jeg tidligere har haft en mascara med en sådan børste som jeg hadede. Tror det er formularen på mascaraen der gør forskellen, for denne har overrasket mig positivt. Den deler vipperne overraskende godt og så klumper den ikke. Den har heller ikke for meget mascara med op af tuben, så man slipper for at skulle skrabe en masse af på kanten og svine det hele til. Sååå... Jeg tror Matas skal have et besøg på Torsdag hvor der er Open By Night her i byen og så må jeg se om de stadig har det tilbud. :D Så vil jeg nemlig have en af hver til den ene's pris. Det er næsten dumt at lade være til den pris.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)