Det er bare en af de der dage

Nøøøj hvor havde jeg svært ved at komme ud af fjerene i dag. Jeg har været lidt ude af balance de sidste på dage, da kroppen lige har skulle vænne sig til den nye dosis medicin, og så jeg har været sådan lidt ilde til mode og virkelig følt mig som udskidt æblegrød. I dag er ikke ret meget bedre desværre, men håber det kommer i løbet af dagen. Men jeg brugte da en lille time inde i sengen på at beslutte mig for om jeg skulle blive liggende eller stå op. :P Op skulle jeg jo, så nu sidder jeg her. Er ikke rigtig kommet videre. *Haha* Tror dog det vil hjælpe med et bad, så det er næste punkt på dagsordenen.

I dag vil jeg se om jeg ikke kan komme ned på græsset og nyde solen lidt. Nu er den langt om længe fremme igen, og jeg mangler noget energi, så det tror jeg at solen kan hjælpe mig lidt med. Det plejer at hjælpe lidt på humøret i hvert fald. Derudover så håber jeg også at posten kommer forbi - synes efterhånden jeg har ventet længe på min nye kalender og nu er vi allerede godt inde i Juli, så det er virkelig pænt irriterende. Men kommer den ikke i dag kontakter jeg firmaet og forhøre mig om hvor dælen den befinder sig.
Ellers vil jeg bare prøve at komme lidt til kræfterne igen og måske læse lidt videre i min nye bog. Indtil videre er den pænt underholdende så det er virkelig hyggelig læsning. :D Men først et bad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)