Har du brug for noget underholdende Sommer læsning?

Denne fine lille bog fandt sin vej til min postkasse i dag, og jeg er virkelig spændt på hvad den har at byde på. Den lyder virkelig underholdende og jeg er sikker på at jeg ikke kan læse den uden at grine. :P Der er pinligheder, sex-fails og andre virkelig tåkrummende situationer og det er lige noget for mig når det kommer til disse chicklit-bøger. Så det bliver en ren fornøjelse at læse den. Nu mangler vi bare at få sommeren tilbage så man kan ligge ved stranden eller ude i haven og nyde den. Men en regnvejrsdag fungerer nu også fint til lidt læsning.

Bogen er endnu ikke på gaden, men det kommer den d. 27 August. Så stay tuned. :D I får også her på bloggen en anmeldelse af bogen når jeg har fået den læst. Det er det mindste jeg kan gøre som tak for at få lov til at læse den før udgivelsen. Så mange tak!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)