Sjov Sommer læsning : "Dåsemakrellen" af Mary Uhrenholt

Så blev det tid til at komme med en lille anmeldelse af den bog der hedder "Dåsemakrellen" af Mary Uhrenholt, som jeg læste for noget tid siden. Jeg faldt for den med det samme da jeg læste plottet og jeg så virkelig meget frem til at komme igang med den. Jeg var dog lidt bange for at jeg havde sat mine forventninger lidt for højt, men den faldt faktisk nogenlunde i min smag. Den er dog ikke lige så underholdende som "Nynne's Dagbog" og "Bridget Jones", som den minder lidt om, men hvis du er til den slags bøger så vil denne nok også være noget for dig - den har nemlig samme humor, problematik og kikset hovedperson. :P

Vi følger en ung kvinde ved navn Julie, som hungrer efter kærligheden, et mere spændende liv og at være lidt mindre uheldig. Her minder hun ret meget om mig selv. *Hehe* Hungrer dog ikke efter kærligheden (måske på sigt), men et mere spændende liv og at være mindre uheldig ville da ikke være dårligt. Så derfor elsker jeg at læse denne type bøger, for så føler jeg mig ikke helt så alene i min lidt uheldige og kikset verden. :P

Julie har en meget populær og sexet veninde, som hun misunder og gerne vil være lidt mere ligesom, og det bringer hende ud i en masse sjove og pinlige situationer. Hun har også en anden veninde der er mere nede på jorden og som hun går til når hun gerne vil have en fornuftig samtale og gode råd der ikke nødvendigvis behøver at være grænseoverskridende. Hun møder på et af disse "eventyr" en fyr ved navn Lasse, som hun efterfølgende har lidt dates med. Men det sker ikke uden virkelig uheldige oplevelser. Han stikker dog ikke af, hvilket overrasker hende. De ender ud med at være et umage par som komplimenterer hinanden ret godt.

Efter man har vendt de sidste par sider kan man dog godt sidde og mangle en form for forløsning. Man har lidt svært ved at finde ud af om det er en decideret chiklit eller om det bare er en bog der omhandler en pige og hendes bump på vejen mod det alvorlige voksenliv. Men uanset hvad, så er det hyggelig let læsning til en dag på stranden eller i haven en varm sommerdag. :)

Bogen udkommer d. 27 August, så hvis du står og mangler en letlæselig bog til ferien eller en weekend, så kunne denne være et godt bud.

Min Goodreads rating:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)