UFO-formet skyer, ASOS ordre & Det sidste mad i køkkenet

Humøret er blevet en smule bedre her til aften. Efter et langt bad, en ansigtsmaske og lidt "Supernatural" på computeren har jeg fået det bedre. Det skyldes nok også at jeg muligvis har fundet det perfekte par bukser online til en pris der er til at betale. Jeg har virkelig længe ledt efter et par bukser med vidde i benene nu hvor de langt om længe er kommet på mode igen, og det har ikke været nemt. Har købt et par hos Ellos, som viste sig at være utroligt meget for store. Kunne være i dem 3 gange, og selv efter at have syet dem ind, så er de stadig for store og for lange. Og har alt for meget vidde i benene. Så det var lidt en fiasko. Udover dem har jeg ikke kunne finde nogle overhovedet som jeg kunne passe. Så jeg håber virkelig at Asos er mit lucky card. De fåes i store størrelser, og jeg har muligvis bestilt dem alt for store hjem, men de koster ikke ret meget, så kan altid sælge dem hvis det er og så købe dem i en mindre størrelse. Der er dog desværre ikke ret mange på lager, så håber de når frem forholdsvis hurtigt, så jeg kan bestille flere hjem i tilfælde af at det er de perfekte par bukser til mig. :D Jeg er måske en smule for optimistisk, men de ser perfekte ud på billederne, så jeg håber virkelig!

Derudover så købte jeg en kjole-agtig trøje med, som jeg har været forelsket i længe (den var også ufatteligt billig!) og en læbestift i en farve som jeg aldrig ville have købt før, men som jeg er meget interesseret i at prøve. Det er en virkelig flot farve til efteråret og er misundelig på dem der har læbestifter i den farve-gruppe, så nu håber jeg farven er som jeg håber når den kommer frem. Og måske kan jeg bære de farver, så jeg fremover kan købe nogle flere. Time will tell.

Det er kun anden gang jeg køber noget hos Asos, og det kan være at det viser sig at det ikke bliver min sidste. For jeg opdagede faktisk at de har ret meget derinde, som jeg har tænkt på at anskaffe mig, og da der er gratis fragt, så kan det virkelig godt betale sig. Så jeg håber virkelig at denne bestilling bliver en succes. Kryds fingre folkens!

Jeg kom også ret sent igang med aftensmaden i dag. Jeg vidste godt at jeg ikke havde det store i hverken fryser eller køleskab, men håbede dog alligevel at kunne finde lidt. Jeg havde en karbonade i fryseren, en meget lille portion grøntsager og en pakke nudler. Det var alt jeg havde - udover frosne frugter, konserves, isterninger og is, men det går jo ikke til aftensmad. Så jeg skal så meget ind og have handlet i morgen.

Ohh ja! Er jeg den eneste der var fascineret over den skyformation der kom ind over landet her til aften? Det lignede seriøst den UFO der var med i "Independence Day"-filmen som langsomt gled ind over os. Vildt fedt! Ja jeg er lidt bidt af det paranormale og aliens - jeg har en livlig fantasi. :D *Hahahahah* Men det var altså det skyen mindede mig om.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)