Min plads resten af dagen

Jeg havde faktisk planlagt at starte her i dag, men jeg fik pludselig en idé jeg gerne ville prøve af i min kalender, så det brugte jeg lige en små fire timer på. Hold da op hvor går tiden altså bare stærkt når man sidder og fifler med det kreative. Derfor har jeg heller ikke rigtig fået skrevet noget her på bloggen før efter det. Det er noget der er sket de sidste mange dage, men forhåbentlig kommer der til at ske noget mere fra i næste uge, som jeg kan blogge om i stedet for at synke ned i stolen for at klippe og klistre. Mine dage forsvinder let med det. Er jo ikke helt meningen.

Men nu hvor det er Søndag, så har jeg sat et par serieafsnit igang på computeren indtil jeg finder ro til at kunne læse lidt. Vil så gerne kunne koble helt af og slappe af i hovedet. Jeg har alt for mange trælse tanker der myldrer rundt for tiden, og det påvirker meget min hverdag, mit humør og mine "to-do's". Når ikke ret meget af det jeg gerne vil og det frustrerer mig jo bare endnu mere. Men håber snart der kommer nogle flere solrige dage så jeg i det mindste kan komme udenfor og lave noget lidt andet - plus måske kommer i bedre humør.

Smutter. Ha' en fortsat god Søndag alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig søndag, synes jeg! Lidt ligesom min egen faktisk :-)
  God dag!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Håber du har en dejlig søndag, får slappet godt af og fundet lidt af det gode humør igen <3

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)