Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #3

Så blev det en ny uge, hvilket også betyder at jeg har fået dekoreret sidste uge i kalenderen færdig. Det endte med at blive et helt blåt tema med de blomster jeg havde lavet for noget tid siden. Synes selv det fungerede rigtig godt. Selve stilen er jeg også glad for, og opstillingen fungerer for mig, så det er nok meget lig' dette jeg kommer til at lave fremover bare med forskellige farver og dekorationer.

Som sagt blev sidste uge meget blå - næste bliver meget tøset da jeg gerne vil prøve det også. :)

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)