Månedens Favoritter - Juni 2015

Så er det blevet tid til at se tilbage på månedens favoritter, og der er ikke ret mange denne gang. Men der er lidt og det ser I så her på billedet. :D

Det første er den skønne shampoo og balsam af mærket Dove. Jeg elsker virkelig deres produkter og jeg har i nogle år efterhånden været storforbruger af dem. Jeg har især forelsket mig i deres hårprodukter, og disse er virkelig skønne! Og hvad endnu bedre er, så har jeg faktisk vundet en stor portion af dem i en giveaway plus en anden serie. Se dét er sku luksus! Glæder mig helt vildt til at modtage den pakke.

Sidste måned blev jeg også rigtig glad for de lækre body lotions fra Vaseline. Ohhh my hvor er de dog bare skønne! Jeg har nævnt det før - jeg hader fedtet cremer, og disse fedter på ingen måde. Så det er virkelig lækkert og jeg nyder følelsen af dem på huden efter påføring.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at jeg er faldet pladask for den lækre ansigtsscrub fra JorgObé. Jeg var virkelig glad for at se den i Maj's Goodiebox, og at jeg så vandt endnu en Maj boks var bare prikken over i'et. Jeg var en glad kvinde da jeg fik den nyhed. :D Jeg har altid gerne ville prøve nogle af deres produkter og mangler nu så at prøve deres black mask. Har hørt det er den bedste af den slags.

I samme boks som masken var der også en Wet Brush og hold da op! Jeg var overrasket over hvor stor en forskel det gjorde ved mit hår at gå fra en alm. hårbørste til denne wet brush. Håret blev nemmere at frisere hvilket jo er et kæmpe plus.

Jeg er også stadig forelsket i min skønne ur fra Skagen. Jeg bruger det dagligt og det har simpelthen den perfekte størrelse og er dejligt enkelt og feminint. Det passer til alt!

På billedet ser I også "They're Real" mascaraen fra Benefit, som var med i juni boksen og hold da op! Hvorfor var den ikke i fullsize? Det kunne jeg virkelig godt have brugt. Den har en helt igennem fantastisk børste og mine vipper bliver bare så fine ved brug af den. Ja tak!

Der er også en genganger, nemlig en læbepromade fra Baby Lips. Denne er fra deres Dr. Rescue serie og det er altså virkelig en lækker en af slagsen. Jeg kunne godt finde på at købe flere af dem.

Sidst men ikke mindst, så er der en af de nye lakker fra Yves Rocher. Denne er den lyseblå og den er simpelthen bare så fin! Perfekt til årstiden og virkelig flot på neglene op mod en solbrændt hud. Så nu mangler jeg bare en tan. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)