Nu med to meget store og "fede" fødder

Aih nej nej... Mit uheld fortsætter. Har ikke kunne sove hele natten pga. varmen. Ikke engang at ligge uden dyne hjalp på det. Jeg dur bare ikke til den slags vejr her. Så jeg var godt træt og havde meget tunge øjenlåg da jeg fik kæmpet mig ud af sengen i morges.

Cosmo og jeg har så forsøgt at finde skygge og luft og holder os væk fra solen i så lidt tøj som muligt nu her og jeg har forsøgt at få ordnet lidt crafting-arbejde så jeg er 100% klar til den sidste ting ankommer med posten og jeg endelig kan komme igang med mit lille kreative projekt. Og imens jeg så sidder her og hygger mig begynder jeg at mærke en sær spænden i den ene fod. Kigger ned og ser at den er vokset sig 5 gange større end den normalt er (overdrivelse fremmer forståelsen, men dobbelt størrelse er den i hvert fald). Jeg går i panik da jeg indser at den anden fod også langsomt vokser sig større. Jeg kan ikke vrikke med foden og kan dårligt nok gå rundt. Ringer til min far for at spørge hvad fanden jeg skal gøre og han mener så at jeg skal ringe til vagtlægen. Måske endda sidde med dem oppe så blodet løber fra fødderne. Jeg vælger så at prøve at koldt fodbad først og her sidder jeg så nu. Ligger hævelsen sig ikke, så bliver jeg nødt til at prøve den vagtlæge der, men mit problem er at jeg ikke kan komme ud til dem hvis de skal se på mig. Så jeg er nødt til at håbe på at det går over af sig selv igen.

Har aldrig nogensinde prøvet det. Har forstuvet foden et par gange, men der har den ikke engang været så hævet. Så jeg må indrømme at jeg fik lidt et angstanfald. Det kan være væske i kroppen der har samlet sig dernede, men.. jeg sveder jo flere liter ud om dagen i disse dage og får ikke drukket ret meget, så væske burde jeg slet ikke have så meget af, men... jah jeg ved det sku ikke helt. Det var bare en ret grim opdagelse at få. Det er bare så typisk at jeg altid står med et problem i weekenden og ikke kan komme til min alm. læge. Hvorfor er det lige at alt bare går galt i weekenderne? Hvorfor kan det aldrig ske i hverdagene så man kan få gjort noget ved det med det samme? Jeez altså! *Hahahahahaha* Mig og mit mangel på held.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)