Nyt køb - "Sig Farvel Til Gult Hår" Shampoos

Som I nok har lagt mærke til, så er jeg igang med at lysne mit hår lidt af gangen på den mest skånsomme måde muligt. Jeg bruger produkter der lysner det lidt af gangen og ved hjælp af solen - det går utroligt langsomt, men der sker lidt hele tiden. Men så opstår det næste problem - det bliver gerne gulligt. Det er så ikke det resultat jeg er ude efter, men nu er jeg nået så langt i processen at det er blevet tid til at gøre noget ved netop det problem. Jeg har bestilt to forskellige shampooer på nettet, og dem vil jeg nu teste over det næste stykke tid. De skal ikke bruges hver dag, så der går nok lidt tid før jeg kan vise resultatet, men det bliver super spændende. :D

Disse har jeg købt på nettet og det er Goldwell Dualsenses Silver Shampoo og Revlon 2in1 Shampoo & Conditioner for Ice Blondes. Ved ikke hvilken der er bedst, men det er også derfor jeg har valgt at bestille begge hjem. De koster hver især 89 kr, så det er ikke helt billigt, men håber det er det værd. De er købt på NiceHair's hjemmeside hvis nogen skulle være interesseret.


6 kommentarer:

 1. Jeg har altid samme problem, hader når det bliver gult og derfor er jeg nogen gange endt ud i at farve håret i stedet for.. Glæder mig meget til at se hvilken effekt de to slags har, for jeg kunne godt selv overveje at prøve. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber de virker. Har brugt dem i to dage nu uden videre virkning, men tror der skal længere til. Så nu må jeg lige bruge dem den næste måned tid og se hvad der sker. :D

   Slet
 2. Jeg købte en conditioner til silver/blonde af Dennis Knudsen i Netto den anden dag - jeg skal have opstøvet shampooen dertil - men indtil videre prøver jeg den :)

  SvarSlet
 3. Du må endelig lige vende tilbage med virkningerne af dem! :D

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)