Spontan RoadTrip til Odense med mine forældre

Vågnede røv tidligt i dag, men nægtede simpelthen at stå op efter kun 5 timers søvn, så jeg sov lige et par timer mere. Faldt så i den kreative fælde efter at have spist lidt morgenmad og skulle lige til at hoppe i bad, da mine forældre ringede. De ville til Odense og spurgte om jeg ville med. Selvfølgelig! Så mig hurtigt i bad og så ellers a-sti-afsted til Odense. :D

Som vi plejer, så gik turen til Biltema, Plantorama og denne gang også Bilka. :) Jaaah! Så skulle der kigges efter lidt småting. I Plantomara ville jeg gerne kigge efter noget kattelegetøj til Prinsen, men der er seriøst ikke ret meget! Der er en masse hundelegetøj, og fandt da også en virkelig sød ræve-rumpe, men nu er Cosmo jo ikke en hund, så desværre måtte jeg lade den hænge. Men tro mig! Var han til pibedyr, så havde han satme fået den. :D Men jeg fandt da noget som jeg ikke har kunne finde i evigheder. Små skumbolde! Og dem elsker han, så sådan en pakke med 4 i fik han da jeg kom hjem. Han blev så glad. Det varmer virkelig at se ham blive så glad for nyt legetøj.

Jeg fik selv købt lidt praktisk, noget farvet papir og et par sandaler jeg kan passe selvom mine fødder er hævede pga. væske i kroppen. Og nu skal I høre! Jeg så dem og tænkte, "de kunne være perfekte både til hverdag og pænt brug, og prisen (99kr) er rimelig"... Så jeg smed dem i vognen. Da jeg så kommer op til kassen og får den bippet igennem ser jeg godt nok at de bliver slået ind til 99kr, men ser ikke det der sker sekundet efter.. Det ser jeg først på bonen på vej ud. DE HAVDE TRUKKET 50% FRA! Say what!? Så jeg fik mig sku lige et par lækre sandaler til 49kr! AWESOME! Så jeg var glad for at jeg besluttede mig for at købe dem. Regner med at vise jer dem her på bloggen i morgen. :)

Resten af aftenen har jeg hygget med at skrive med min nye planner-pal fra Amerika, fået planlagt hvad jeg gerne vil lave til hende, som skal sendes sammen med lidt ekstra jeg skal have købt, og så har jeg hygget med lidt serie-afsnit. En virkelig dejlig dag hvis jeg selv skal sige det. Er i virkelig godt humør lige nu og det kan jeg delvist takke Teri for. Hun er sku en skøn kvinde - og virkelig gavmild. Hun sender mig virkelig lækre ting og jeg kan ikke vente med at vise jer det når det ankommer. Hun er fantastisk!

Med det sagt, så vil jeg hoppe over til det kreative igen. Er også igang med mit efterårs-design her til bloggen. Håber det bliver rigtig godt, og at jeg kan bruge en del af det fremover også. C'Ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)