Tester - Pig-nose Black Head 3-Trins Kit

Jeg har set disse flere steder og synes de er lidt sjove. Har også hørt meget blandet anmeldelser om dem, men ville gerne selv danne mig et indtryk om dem, så jeg bestilte et par stykker hjem fra eBay for noget tid siden. Jeg slås ikke selv ret meget med hudorme på næsen, men kender et par stykker der gør, og jeg kunne godt finde på at nævne disse for dem, hvis det viser sig at de virker.

Det er en 3-steps-maske der kun koncentrere sig om næsen. Man starter ud med step 1 efter man har renset ansigtet. Dette er et vådt stykke stof man sætter på næsen og lader virke i 15-20 min. Den lugter ikke ligefrem af lagkage, men efter noget tid kan man begynde at mærke at det prikker lidt i huden. Det er for mig et tegn på at den har gang i et eller andet, så lugten kan man godt se bort fra - især hvis det virker, ik?
Når den så har siddet i den tid den skal tager man den af igen og tørre næsen.

2 step påfører man efter at have fugtet næsen med vand. Dette er nemlig et tørt stykke med en lyserød masse på undersiden som skal vende ind mod huden. Denne sætter sig ikke fast medmindre du har fugtet næsen. Dette step skulle gerne rive hudormene ud. Denne skal sidde på i 10-15 min og trækkes forsigtigt af derefter.

Det 3 step er et stykke fugtigt stof imellem et stykke gummi og pap med en form for tynd gele på som skal sidde på i 10-15 min. Du fjerner pap og gummi-stykke og putter selve det tynde stykke stof på næsen. Men når denne har siddet i den tid den skal, så kan man massere resten af gelen ind eller fjerne lidt af det, hvis den har efterladt lige lovlig meget. :)

Nu skulle ens næse være fin igen.

Som sagt, så slås jeg ikke ret meget med hudorme på næsen, så selve peel-off-stykket havde ikke rigtig noget med sig da jeg trak den af, men kunne gode mærke at den tog lidt fat, så kunne godt forestille mig at den måske kunne gøre noget for folk der gerne vil af med deres dumme sorte pletter på næsen. Så jeg synes da at man skal prøve, og til små 6-8 kr, så er det jo et forsøg værd, synes I ikke? Så hvis du nu sidder og tænker at du gerne vil prøve den, så kan du finde den på eBay lige her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)