Billige sandaler fra Bilka

Som jeg skrev i mit sidste indlæg i går, så havde jeg fundet et par utroligt billige sandaler i Bilka på vores RoadTrip. :D Blev selv overrasket over de 50% rabat, så jeg endte ud med kun at betale 49kr, hvilket er perfekt for mig! Havde de været i flere farver, kunne jeg godt have fundet på at bede mine forældre vente lidt og så lige hurtigt smutte ind efter et par mere. Er de ikke bare fine?

De sidder overraskende godt på foden, jeg kan passe dem selvom mine fødder er hævet pga. væske i kroppen og så har de den perfekte højde. Hverken for høje eller for lave. Så jeg har langt om længe fundet det perfekte par sandaler. Er virkelig glad for dette køb.

Så nu må sommervejret gerne komme tilbage! :D

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja ikke? :D Ser frem til lidt varmere dage hvor jeg kan tage dem i brug og gå dem til.

   Slet
  2. Ja det værste med sandaler det er at de skal gåes lidt til.. men jo super søde. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)