Mandag, jeg kan altså ikke rigtig li' dig

Jeg har aldrig været den helt store fan af Mandage, og dagen i dag har heller ikke ligefrem været en favorit. Ikke fordi der er sket noget skidt, men bare fordi jeg har været sådan lidt øv i humøret. Kan godt mærke at min medicin påvirker mit humør. Men jeg vil hellere have et par dårlige dage hvis jeg på længere sigt kan holde min psoriasis nede. Det er endnu ikke aktuelt da der ikke er sket nogen ændring, men.. har et par måneder endnu og så må vi se om jeg skal have noget andet eller måske gå over til indsprøjtning. Kommer dog meget an på prisen, men det vil jeg ikke tænke over lige nu. Nu skal jeg bare have tiden til at gå og se den an.

Selvom humøret har været dårligt, så har jeg alligevel fået gjort rent i dag. Her trængte efterhånden til det. Fik også lige klippet kløer på viceværtens mors kat samt Prinsen. Det var længe siden sidst vi gjorde det, så det var virkelig på tide. En sidste ting jeg også skulle huske i dag var at få handlet lidt af det jeg manglede til aftenmaden de næste par dage, samt at jeg fik købt lidt guf og kattemad til Prinsen. Det var han vældig tilfreds med, som I kan se. :P

Har faktisk ikke noget på skemaet hele ugen, så ved endnu ikke hvad der skal ske, men håber lidt at jeg finder tid og lyst til at lave et look her til bloggen, samt at det gode vejr kommer tilbage. Har lyst til at tage ind til byen og kigge lidt, men gider ikke hvis vejret er gråt og kedeligt. Har et par ting jeg skal kigge efter - noget til mig selv, men også noget til en planner-buddy fra Amerika. :) Så forhåbentlig bliver der vejr til det. Fingers crossed.

Nå, men jeg vil læne mig tilbage i sofaen og nyde lidt "Supernatural". :) Hyg jer derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)