Tillykke med Fødselsdagen!

Prinsen fylder 6 år i dag, og det er vildt at tænke på at jeg har haft ham så længe! Han er min lille guldklump og jeg kunne ikke forestille mig ikke at have ham i mit liv. Han giver mig så meget i hverdagen og det er også ham der gør at jeg alligevel holder hovedet oppe over vande på dage hvor jeg ikke har det godt, for det skal jo ikke gå ud over ham. Så jeg er så taknemmelig for at jeg stadig har ham, selvom jeg var utroligt tæt på at miste ham for over 4 år siden. Tilgiver aldrig mig selv for at lukke den psykopat ind i mit liv, men vi kom ud af det inden det gik alt for galt og inden at Cosmo mistede livet i hænderne på den idiot.

Så tillykke lille skat! Vi skal hygge i aften med putning på sofaen, med lækker mad (også til ham) og så skal jeg bare nusse og kramme ham. :D

4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)