Kreativitet får mig til at tænke på noget andet

Puha... Jeg kan stadig mærke raseriet indeni mig, men har været kreativ hele dagen, hvilket har hjulpet en del på humøret. Det får mig til at tænke på noget andet end det faktum at min weekend er ødelagt. Jeg fik en billig læder-indbundet kalender-ting hjem i går, som jeg har besluttet at ændre coveret på. Jeg har fundet resten af mit svinedyre stof frem og vil sy det fast på den. Det bliver så fint! :D Og så skal jeg have fundet en form for elastik jeg kan bruge til at holde kalenderen lukket. Derudover så laver jeg også mit eget indmad til den. Skal have printet en masse sidder ud, samt have lavet en masse små stykker grafik der skal klippes ud og klistres på siderne. Det kommer til at tage en krig, men skal først tage den i brug til næste år, så det er ikke noget der er vigtigt at få lavet færdig med det samme. Men det er et dejligt projekt at have liggende som jeg kan arbejde på en gang imellem.

Nå, jeg vil sy lidt videre på kalenderen og så vil jeg se lidt serieafsnit imens. I kan lige se et før-billede her (dog uden alle de dumme læder-snore der var på) sammen med det stof jeg skal bruge resten af. Og ja den kommer til at matche mit penalhus, men så er man da ikke i tvivl om at begge dele er mine. :D Kalenderen (der er blanke sider i) kan I finde her hvis I skulle sidde og gerne ville prøve at lave jeres egen også.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)