Solrig Lørdag

Jeg skal da lige love for at varmen er vendt tilbage. Det tyder dog desværre også på at det skulle blive regn hele næste uge og det magter jeg virkelig ikke når jeg skal ud og sejle og være på en campingplads weekenden over. *Suk* Så jeg håber lidt at de tager de vejrudsigter i sig igen.

Jeg er stadig nede over at denne weekend blev ødelagt af sådan en *Biiiiiiiip*, men der er ikke noget at gøre ved det. Tager ud og spiser sammen med de gamle i aften og så står den ellers på hygge med film, slik og andet lækkert spa-halløj i morgen. En perfekt måde at tilbringe sin Søndag på. Og lige en advarsel til folk der skal ud og handle i dag - vær beredt på lange køer, udsolgte varer og alt for høje temperaturer i supermarkederne. Føøøøøj siger jeg bare. Jeg fortrød lidt at jeg tog ind og handle, men havde intet af noget i køleskabet, så var lidt nødsaget til det. Kunne dog ikke få alt det jeg skulle have fordi det netop var udsolgt. Skod! Så måske man skulle stå tidligt op og hente morgenbrød i morgen? *Hehe*

Jeg ville egentlig også have været nede igennem byen i dag, men kunne se at mange skrev at der var sort af mennesker dernede. Der er nemlig noget høstfestival-halløj dernede i denne weekend, og ville egentlig gerne ned og se hvad det var for noget. Det kan selvfølgelig ikke måle sig med dem de holder i USA, men... tja... Det går da fremad når vi er begyndt at fejre den slags ting. :D

Nå, men jeg smutter. Vil lige kigge mit "Skøn"-blad igennem og nyde et glas isvand med blåbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)