Min Weekend er lige blevet smadret i tusinde stykker

Jeg havde set meget frem til den weekend her, men næææh nej... Endnu en gang skulle jeg snydes for at ses med den eneste person der altid vil være i mit hjerte. Jeg var bange for at det ville ske, men tænkte også "Nu må det fandme da snart lykkedes!" Sådan skulle det så ikke være. Og jeg har virkelig svært ved at sætte ord på mine tanker lige nu, men for fanden hvor er det bare ikke en god kombination med at min aggression er helt oppe på sit højeste for tiden. Jeg tænker meget grimme ting og forbandelser lige nu og ønsker meget strafbare ting. Jeg er træt af at blive revet i stumper og stykker hver gang - og så er det ikke engang mig det går værst ud over. Men det gør pisse ondt at jeg skal lide under det også, men også at se hvordan det er den anden vej uden at jeg kan gøre en skid ved det. For fanden hvor ville jeg ønske at den skyldige ville indse hvad vedkommende gør ved andre mennesker og i stedet vælger at få noget hjælp i stedet for det pis her. Det ville gavne alle der desværre er fanget i dette giftige net.

Har selv været meget tæt inde på sådan et menneske og jeg var glad for at jeg valgte at være egoistisk og tænke på mig selv og Prinsen. Havde jeg ikke gjort det så tror jeg ingen af os levede den dag i dag. Og Medina siger det egentlig ret godt i sit "Synd for dig"-nummer. Sådan en person ændrer sig sku nok aldrig, men hvor ville man dog ønske den slags mennesker snart ville vågne op og kigge tilbage på det ødelæggende spor de efterlader sig.

Så jeg har dette nummer til at køre på repeat lige nu og sidder og skråler med på det imens jeg slår løs på pudder og kaster rundt med ting for at komme af med de dumme aggressioner jeg havde håbet jeg kunne tøjle denne gang. Så kan jeg bruge kræfter på at rydde op bagefter og håbe at det kan ligge en lille dæmper på humøret.6 kommentarer:

 1. Øv. Lyder ikke sjovt. Det er aldrig sjovt når livet går imod en, og især ikke hvis det er gentagende gange :( Du må endelig skrive hvis du har brug for det. Min indbakke er åben for et hjerte der skal lettes og aggressioner der skal ud :)

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Øv Øv Øv altså... nu havde i lige glædet jer sådan.. <3
  Havde jeg ikke haft planer, havde jeg sku kommet en tur mere forbi..

  Håber du får en okay weekend alligevel smukke.. <3
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var noget møg... Kan faktisk ikke huske weekenden...

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)