#DKBloggersKnækkerCancer - Tid til at samle penge ind igen

Kan I huske vores indsamling sidste år? Tro det eller lad være, men vi har faktisk planer om at starte endnu en op i år. Der er Knæk Cancer Show d. 24 Oktober og muligheden for at starte med at donere er i næste uge. Vi vil derfor oprette en indsamling så snart der er mulighed for det, og så vil vi ellers opdatere vores Facebook-gruppe til dette formål løbende - så kig endelig ind forbi.

Vi vil selvfølgelig gøre opmærksom på dette helt op til showet, og så håber vi at mange flere bloggere hopper med på vognen i år og vi får slået vores beløb fra sidste år. Husker ikke helt præcis hvad det var, men vi var da oppe over 2000 kr, så det var rigtig flot.

Hvis du vælger at donere penge til vores indsamling, så skriv endelig til enten Jeanette eller jeg, for vi samler alle indsamlere på én lang liste på hver vores blog når vi når så langt. Alle skal have en shout-out for deres indsats og det vil vi meget gerne gøre. :) Så når gruppe-indsamlingen bliver oprettet, så vil I få besked både hos mig og hos Jeanette og så er der mulighed for at være med. Håber I er friske i år.

2 kommentarer:

  1. Glæder mig helt vildt.. Og jeg var da helt galt med datoen i min vlog.. ha ha.. Det må jeg sku ha rettet op.. Jeg er jo ind imellem snot forvirret over mig selv.. :P

    Jeg låner lige dit billede herfra og laver et indlæg en af dagene :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)