Hjælper Kræftens Bekæmpelse i næste uge

For noget tid siden modtog jeg lidt sager som jeg skal rundt og dele ud i Faaborg her i næste uge. Det er børnene der denne gang skal forkæles lidt - nemlig med deres helt eget magiske armbånd. :D Det skifter farver når det bliver udsat for UV-stråler og det skal hjælpe til med at minde folk om at de skal passe på med for meget direkte sol i middagstimerne. Samt at de selvfølgelig skal huske solcreme osv. Og hvorfor skal jeg så hjælpe dem hernede?

For noget tid siden fik jeg at vide at jeg lignede et spøgelse og at jeg skulle få mig noget sol, men problemet er bare at jeg har det rødhåret gen i mig, så jeg har utroligt svært ved at få farve, PLUS at jeg ikke ønsker at kæmpe med flere sygdomme end dem jeg har i forvejen, så jeg vil hellere passe på min hud nu hvor den i forvejen er hårdt ramt af en lidelse. Jeg blev godt træt af den kommentar og det førte til at jeg ville give en lussing tilbage - ved at tage et emne op som faktisk beder folk om at bruge knolden i stedet for at dybstege under solens skadende stråler.

Jeg kontaktede derfor Kræftens Bekæmpelse og spurgte om de kunne have lyst til at sende mig nogle armbånd og foldere som jeg så kan dele ud til de mange børnefamilier der er her i byen lige for tiden. Vi har jo en masse turister, så det er perfekt. Og nu går vi en solrig måned i møde igen, så tænkte at det ville være det perfekte tidspunkt. Så jeg skal forbi biblioteket og lidt rundt nede i byen for at dele armbånd ud til de små. Ved ikke om jeg får lov til at tage billeder af dem, men håber jeg får lidt billeder jeg kan smide i et indlæg. Tiden må vise hvad der sker. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)