OMFG! Har lige set "Unfriended"

Jeg faldt over denne film den anden dag, da jeg så en vlog på YouTube, som en af dem jeg følger havde uploadet. Hun fortalte om en film hende og kæresten lige havde set, og at hun var blevet skræmt fra vid og sans. Dette er endnu ikke sket for mig når det kommer til gyserfilm, så jeg tænkte at den ville jeg da lige se lidt nærmere på. Kunne så læse at den handler om nogle venner der skyper med hinanden og en mystisk ukendt person har koblet sig på deres gruppesamtale. Hele filmen foregår altså på en computerskærm hos en af dem, så man ser alt hvad hun foretager sig på sin computer samtidig med at man er med i deres Skype-samtale. Dette er ikke en type film man ser ret ofte, så allerede der blev jeg lidt nysgerrig. Og så er selve historien bygget over noget der sker online, hvor jeg jo selv lever en stor del af mit liv i forbindelse med bloggen, Twitter, Instagram osv. Så jeg tænkte at dette ville være en fin film for mig. Nu bruger jeg ikke selv Skype længere - har det dog stadig installeret - og det samme gælder Facebook. Dog bruger jeg det en smule mere nu i forbindelse med mit Planner projekt.

Filmen handler som sagt om denne venne-gruppe, hvor den ene's barndomsven har begået selvmord efter hun er blevet hængt ud på nettet med nogle ret så uheldige billeder og video. Dette er jo noget som desværre sker ret ofte i vore dage, så lige det emne er jo ret så aktuelt og gør filmen det mere interessant. Der er dog det twist at der er blevet flettet noget paranormalt ind i det og det er lige noget for mig. Og jeg må da også indrømme at den fik trykket på lidt knapper. Ikke at jeg blev skræmt eller sad med en ubehagelig følelse bagefter, men det er en af de bedre film i den genre jeg har set. Ikke den bedste gyser, men helt klart den bedste af disse cyberspace-gysere. Så jeg synes da I skulle give den et kig hvis I har mulighed for det - jeg kunne i hvert fald godt finde på at se den igen, og det sker altså ikke ret tit at jeg har det sådan med film. :P6 kommentarer:

 1. Hvor så du den henne? Vil meget gerne se den 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt den faktisk på YouTube. Søg efter "Unfriended full movie" så kommer den frem. :)

   Slet
 2. Den var faktisk meget god! Bedre end jeg forventet, og giver en del at tænke over.

  Har du set Would you rather? En gyser af en art. Ret klam

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis ja :)
   Nej den har jeg endnu ikke set. Kunne være jeg skulle se om jeg kan finde den i dag. :D

   Slet
  2. Det synes jeg! Den er faktisk meget fed :)

   Btw - hvis du ikke kender disse to youtube kanaler synes jeg du skal tjekke dem ud, hvis du godt kan lide creepy ting ;)

   https://www.youtube.com/channel/UCnM02drQP-dF7WMgtJHR4Xw
   https://www.youtube.com/channel/UCYxrnDjNQZIs_aAcdhqSveg

   Slet
  3. Da jeg fandt den fandt jeg ud af at jeg har set den før. Den er okay ja :)
   Kiggede også lige de kanaler der igennem og der var et par interessante videoer. :D Tak for det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)