Oh Hej Søndag!

Dagen i dag har været fyldt med praktiske gøremål, så jeg har fået vasket tøj, fået handlet lidt, fået bagt lidt sødt og så har jeg fået ryddet lidt op. Burde også have svunget støvsugeren en smule da Cosmo fælder som en sindsyg for tiden, men det magtede jeg ikke lige. Men er glad for at jeg til trods for at have sovet alt for længe nåede så meget.

Har så spist alt for meget her til aften, så min mave brokker sig en smule, men så kan jeg passende sidde og hygge lidt med noget "Supernatural" på computeren imens jeg dekorere det sidste for denne uge i min kalender. Kan I gætte farve-skemaet for denne uge? *Hehe* Det er så meget ikke mig, men det skulle altså prøves. :D

Håber I har haft en god weekend.

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en god aften :D Kan huske, at fu på et tidspunkt talte om, at du måske skulle starte på uddannelse (det er måske lang tid siden). Ville bare høre, om det stadig er aktuelt eller? Og hvilken uddannelse? :D
  /Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men psyken og fysikken tillader det ikke pt. Det var meningen at jeg skulle starte på Medie Grafikeren, men jeg er åbenbart for gammel. Det er samme besked jeg har fået de sidste 3 steder jeg har søgt ind. Så nu starter jeg på forskellige kursuser i stedet for for at se hvad jeg kan holde til. /:

   Slet
  2. Ej hvor nederen! Man er da aldrig for gammel til at starte på en uddannelse?? Synes godt nok det er frækt /: håber du finder ud af, hvad du vil og kan holde til.
   /Camilla

   Slet
  3. Jeg blev simpelthen også så vred. Så nu tager jeg en dag af gangen. Starter på kursus d. 2 september og er der 8 uger - så et sygehus besøg og så skal jeg have snakket med min sagsbehandler.

   Slet
  4. Det forstår jeg virkelig godt! Det er bare slet ikke i orden. Godt at du i det mindste kan starte på lidt kurser, selvom man jo helst vil ordentlig igang :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)