Dagens Aftensmad

Aftensmaden i dag var luksus. :D Jeg havde cravet karbonader i noget tid, så i dag skulle det altså være. Lavede min sædvanlige salat til og så stod den på kogte kartofler med en smule hvidløgssmør over. Bedste fredags-mad ever! Og så har jeg kartofler nok tilbage til at kunne lave en kartoffelsalat i morgen til endnu en karbonade. :D Ja jeg er sku tosset med det. *Hehe*4 kommentarer:

 1. Mmh jeg fik karbonader i forgårs :D de smager sååå godt! Men jeg laver self altid brun sovs til ;) det er jo mig haha.. Havde også lyst til det idag, men skal i bio, så er nemmere lige at smutte forbi mcd ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Karbonader er guld! :D Men for satan hvor kunne jeg også spise noget McD.

   Slet
 2. Jeg er nød til snart at få karbonader.. fik det aldrig den anden dag. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne spise det hver dag hvis ikke det er lidt dyrt at lave så ofte.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)