Vi har brug for flere timer i døgnet når vi er sammen

En lang men dejlig dag er overstået. :D Jeanette kom omkring middagstid, vi sad og snakkede lidt frem og tilbage og så besluttede vi os for at tage ned i byen. Havde planlagt at tage en masse billeder, som nævnt i sidste indlæg, men nåede slet ikke at tage nogen som sådan. Kun disse to i dette indlæg. Vi snakkede alt for meget, så glemte det helt. *Hehe* Men hold da op hvor har vi bare hygget os! Vi fik trasket over 8 km rundt i byen og fik kigget lidt butikker. Vi var forbi slagteren for at købe os en sandwich som vi så valgte at nyde nede på havnen. Der er simpelthen bare så lækkert her om sommeren. Efter en del timer, endte vi hjemme hos mig igen hvor vi smækkede begge computere op på bordet og fik brainstormet en del mht. bloggertræffet. Det skal nok blive super hyggeligt. :D Vi er i hvert fald nogle stykker der glæder os allerede.

Nå, men jeg vil lige dekorere lidt i min kalender, tage et langt bad og så tror jeg det hedder "planke i sengen" sammen med en bog. :) Kan heldigvis sove længe i morgen og så vil jeg sende en tanke til Jeanette imens jeg ligger og snuer den lidt mere når jeg vågner - der er jo en frøken der fylder et år mere. ;) OG! Så kommer min søster til byen om aftenen. Ser hende nok først Lørdag, men det glæder jeg mig så også bare virkelig meget til. Der går virkelig alt for længe imellem vi ser hinanden.


3 kommentarer:

 1. Ja tiden løber jo altid bare fra os.. sådan går det i godt selskab..
  Mange tak for en hyggeligt dag, dem skal vi ha mange mange flere af.. <3

  Jeg vil også daffe ind i seng, jeg gaber endnu mere nu end da jeg var hos dig. ha ha

  Tak fordi du valgte at gi' os en extra chance dengang og fordi du åbner dig mere og mere op over for mig. Jeg ved det ikke altid er let for dig, men jeg tror vi er på vej.. ha ha <3

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)