Sommeren er tilbage

Hold da helt op hvor er vejret dog bare sommerligt i dag. De sidste 3 ugers regnvejr ligger pludselig så fjernt. Jeg havde faktisk kun én aftale i dag, så jeg var faktisk lidt rastløs i formiddags. Endte med at stå sent op, tage et hurtigt bad og så ellers smutte ned i baggården og snakke med viceværten som gik og klippede hæk. Jeg havde brug for at slå tiden ihjel med noget jeg ikke ville blive fanget af og tiden derfor ville løbe fra mig. Jeg blev dog alligevel så utålmodig at jeg kørte ud til mine forældre en time tidligere end aftalt. :P Jeg skulle nemlig ud og ligge makeup på min mor, da de skulle til noget brandmands-fest i aften.

Endte faktisk med at sidde derude helt indtil de selv skulle afsted, så vi fulgtes noget af vejen. Så mig hurtigt ind forbi Rema for at handle til aftensmaden og nu sidder jeg så her og overvejer at smide tingene i ovnen så jeg kan få lidt at spise. Har nemlig planer om at hygge lidt med noget crafting i aften, måske endda se lidt videre af "Supernatural" og så slutte af med en film inden sengetid. :) Weekenden skal jo starte et eller andet sted. *Hehe*

Hvad skal I have jeres weekend til at gå med?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)