Forbereder og arbejder lidt på min #Blogtober serie

I dag har jeg skrevet lidt på min idé-liste over indlæg jeg gerne vil skrive i min #Blogtober serie her på bloggen. Det er første gang jeg gør det, og jeg håber lidt at det bliver en succes så jeg kan gøre det hvert år fremover. Har også en anden lille ting jeg vil se om jeg kan få lavet til den måned, men det kommer an på rigtig mange ting, så derfor vælger jeg ikke at nævne det endnu. Men Blogtober bliver helt klart til noget. Mangler faktisk kun 12 dage at finde på noget til, og har heldigvis længe til at finde idéer. Jeg er glad for at jeg startede så tidligt, for det er faktisk ikke så nemt at finde på noget som jeg troede. Men det kan være jeg kommer på flere ting jo nærmere vi kommer Oktober.

Det samme gælder faktisk julekalenderen for i år. Aner ikke hvad jeg skal finde på, og det bliver ikke videoer som sidste år, da det var utroligt tidskrævende samt at jeg ikke har et ordentligt vlogging-kamera til det, så må se om jeg kan finde på noget andet. :) Og havde også overvejet lidt konkurrencer, men må se hvad der byder sig til den tid.

Jeg er utroligt tidligt på den mht. begge dele, men det er noget der tager utroligt meget tid, så jeg går gerne tidligt igang for at kunne nå det hele. Hvis I har idéer til både Blogtober og Julekalenderen, så sig endelig til. :) Jeg er åben for alle idéer I end måtte sidde med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)