De første unger fik deres Kræftens Bekæmpelse armbånd i dag

Jeg skal ud og dele armbånd ud i morgen, men da jeg sad og arbejde her tidligere, så hørte jeg pludselig et par unger nede ved busstopstedet der rendte og legede. Jeg smuttede ud på altanen for at se hvor mange de var og hvem forældrene mon var - og opdagede så at det var en af mine veninder. Jeg spurgte hende hvor lang tid der gik før bussen kom, og vurderede så at jeg godt kunne nå ned til dem. Så de fik lige hver deres farveskiftende armbånd og fik ro på dem i et par sekunder for at kunne få taget et billede. De kunne dog ikke stå helt stille, så det var heldigt at jeg fik taget ét billede og at det er semiskarpt. *Hahahaha* Men hva' det er jo børn, og de er sku svære at få til at stå stille - især når de venter på bussen for at komme i Zoo i Odense.

Men det var super hyggeligt lige at få snakket med veninden igen. Håber de havde en super dag i Zoo og fik nydt det ekstremt gode vejr vi har haft. Og at de har brugt en masse solcreme. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)