NYX Face Awards 2015 - MIN FAVORIT DELTAGER VANDT!!!!!

Jeg har i et par år fulgt NYX Face Awards på YouTube, men det er først i år at jeg virkelig har fulgt intenst med, da en af mine absolutte favorit YouTubers var med. Jeg har aldrig selv prøvet nogle af deres produkter, men har derfor alligevel beundret dem på afstand. Og som sagt, så var en af mine absolutte favorit-personer på YouTube med i år. Der er her tale om den utroligt talentfulde og latterkrampende morsomme Mykie også kendt som Glam & Gore. Jeg knuselsker hendes personlighed og humor og så laver hun altså bare nogle super fede ting. Og så elsker jeg det faktum at hun går fra at lave glam til så at forvandle det til gore. Det er sku genialt og helt igennem unikt.

Jeg har fulgt hende i hendes rejse igennem denne konkurrence og hver gang hun fik nok stemmer til at gå videre har jeg siddet og jublet herhjemme bag skærmen. For hold da op hvor har hun fortjent det. Og top 6 var så nervepirrende, for jeg ville så gerne have at hun skulle gå videre til finalen. OG DET GJORDE HUN!!!!

Finalen fandt så sted i nat/tidlig morgen og jeg kunne derfor ikke se med live, men jeg fandt hurtigt frem til live-showet på NYX's kanal da jeg stod op. Skulle dog lige ned og handle morgenmad inden jeg kunne sætte mig ned og se det, så jeg skyndte mig alt hvad jeg kunne.
Jeg var fristet til at spole frem til afgørelsen, men ville også gerne se hvad deltagerne havde lavet til finalen så jeg så hele showet i dets fulde længde og jeg synes helt klart at Mykie havde det fedeste look, det fedeste budskab og hun vedholdt sin skønne humor i sin video. Så min stemme ville helt klart have ligget på hende hvis jeg havde været oppe til at stemme.

Og så var det afgørelsen. De fik hver en præmie for en kategori de hver og især havde vundet og så var det den store titel - nemlig vinderen af NYX Face Awards 2015. Og jeg jublede som en sindsyg, tårerne trillede ned af kinderne og jeg kunne slet ikke sidde stille. MYKIE VANDT!!!!!!!! Det er den helt rigtige vinder og hun fortjener det meget. For satan hvor håber jeg hun kommer langt med denne titel. Ville hun også uden, men nu har hun endelig en fod indenfor den verden og det håber jeg hun udnytter fuldt ud. Så tillykke til hende!!!

Hvis I selv vil se showet kan I se det her:Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)