Nu med PRINTER & SKANNER!!!!

I dag ankom min printer/scanner og jeg er simpelthen så glad lige nu! :D Nu kan jeg endelig printe mine egne ting ud og lave lidt kreativt til min kalender og den jeg vil lave helt fra bunden. Og så er den simpelthen bare så fin! Den er en smule større end jeg troede, men den står fint oppe ovenpå min rumdeler. Det er måske lidt upraktisk at den står deroppe da jeg dårligt nok kan nå den, men... har ikke andre steder at stille den. *Hehe* Men kan jo altid tage den ned på spisebordet hvis det bliver et problem når den skal bruges.

Det er en HP Deskjet 2544 All-in-One som jeg har købt via Bilka's hjemmeside til 349,- (koster normalt 499,-), hvilket jeg synes er dejligt billigt. Det bedste ved den er så at det er en printer og scanner i én, som min sidste også var. Så nu kan jeg også få scannet de tegninger ind, som jeg skal bruge til designs, udsmykninger osv. Hold nu op hvor bliver det rart!
Bonus er at den kan printe på fotopapir, den er trådløs PLUS den kan tage imod print fra mobilen! Dét havde jeg ikke set før jeg fik den hjem og det stod foran på kassen. Jamen det var da en super dejlig overraskelse. :D Nu skal jeg bare have købt noget godt printerpapir.

Nu mangler jeg bare DVD-afspilleren som skulle komme i morgen og papirskæreren som jeg endnu ikke har fået en bekræftelse på. Ville være rart med et kontor, men må bare vænne mig til at stuen kommer til at rode lidt fremover. *Hehe*

3 kommentarer:

 1. Dejlig at kunne printe.

  Købte min Canon i Bilka og den kan også det hele dejlig nemt. Tror jeg gav 4-500kr

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kiggede jeg også på, men valget endte med at falde på HP. :D

   Slet
 2. Det er lige netop den vi også har kigget på, men var itvivl om, om det gælder alle smartphones.
  altså om det også gælder iphone.. :D
  Jeg må ha undersøgt det nærmere.. :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)