En dag på Egeskov Marked

I har nok allerede gættet at jeg endte med at sige ja til at tage på Egeskov Marked i dag. :) Fik overstået mit møde nede i banken og så smuttede jeg hjem for at gøre mig helt færdig så jeg var klar til en tur til Kværndrup. :D Vi endte faktisk med at traske rundt i mudderet i en små 4½ time og fik vist gået næsten 8 km. Slet ikke dårligt. Men det kunne også godt mærkes i benene på vej hjem. Ikke at jeg har ondt, men kan godt mærke vi har gået på de ujævne marker.

Det var super hyggeligt og Jeanette og jeg havde os en rigtig dejlig venindetur. Jeg mødte en masse fra Faaborg derude og fik også lige hilst på Linda som jeg fik en lille sludder med. Vi havde begge set min x derude så ham fik vi lige raset lidt ud over. *Hehe* Så Jeanette og Linda fik lige set hinanden an inden bloggertræffet. ;)

Jeg fandt ikke ret meget af det jeg ville kigge efter, men kom da hjem med et par bøger jeg manglede, et par klistermærker til mig selv og Teri fra USA og så fik jeg købt lidt lækkert til weekenden. Så jeg skal ned i byen i morgen og købe det jeg så skal bruge til mit #Blogtober-indlæg. Men det er okay... håber bare det bliver lige så godt som jeg forestiller mig i mit hoved. *Haha* Og håber at jeg kan få tid til at lave det jeg skal bruge til indlægget de næste par dage.

Nå, men jeg er godt træt i kroppen efter en lang men skøn dag. Tog et bad kort tid efter jeg kom hjem så nu jeg vil smide mig i sofaen og stene lidt serie på computeren. Ha' en fortsat god aften alle sammen. ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg var totalt mast i går aftes, sov virkelig tungt i nat.. ha ha...

    Det var virkelig bare endnu en god oplevelse med dig og også hyggeligt lige at hilse på Linda.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)