Goodiebox September 2015

Jeg skulle egentlig først hente min Goodiebox på posthuset i morgen, men Jeanette var så sød at køre mig forbi posthuset inden hun satte mig af efter vores tur i dag. Så tak søde! :D Og jeg var faktisk ret spændt på at se hvad der var i. Min søster fortalte mig det i morges så så faktisk ret meget frem til at få den. Og jeg må sige at den ikke har skuffet mig denne gang - heldigvis! Her er hvad der var i denne gang:

● Lord & Berry - Crayon Lipstick Ekstra Matte - Nu kom der endelig et læbeprodukt jeg kan bruge. :D Denne er dog mere en sen efterårsfarve/julefarve efter min mening, men det er fordi den er så rød i det. Men jeg knuselsker at jeg langt om længe har en mat læbestift som ikke er ubehagelig at have på og som ikke tørre læberne totalt ud og så er det den perfekte røde til mig.
Fullsize - koster 150 kr

● Gilda Cosmetic - Deep Clean Clay Mask - Yes! En muddermaske mere! Jeg er så glad! Dog er der ikke meget i den, men så må man bare nyde den ektra meget når man bruger den. :D Tror faktisk jeg allerede i dag vil teste den.
Fullsize - koster 250 kr

● Inca Oil - Pandora Oil - Troede faktisk at dette var en olie til ansigtet, men jeg blev så glad da jeg læste at den er til håret. For jeg elsker hårolier og mit hår har rigtig godt af det, så jeg sad og jublede en smule over denne lille overraskelse. Skal prøves de næste par uger for at se hvordan håret tager imod den. Spændende!
Travelsize 10 ml - koster 299 kr for 100 ml

● Teeez Cosmetics - Easy On The Eyes Eyepencil - Spørger man mig, så kan man ikke få nok eyelinere og især ikke den sorte. Jeg bruger altid sort eyeliner, så den farve bliver hurtigt brugt op. Så ja tak til sort eyeliner. :D
Fullsize - koster 139 kr

● Goodiebox Eye Lash Curler - Jeg bruger ikke selv en eyelash curler og ved faktisk heller ikke om jeg tør. Jeg er så bange for at mine vipper knækker, men det kunne være man skulle prøve alligevel. :D Troede dog bare at der var gummi på begge kanter så vipperne fik beskyttelse fra begge sider af. Men der kan man bare se hvor lidt jeg ved om det redskab. *Hehe*
Koster 49 kr

Det var hvad der var i denne måneds goodiebox og jeg er faktisk okay tilfreds med den. Hvad synes I andre der abonnerer på denne lille sag?Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)