#DKBloggersKnækkerCancer - TV2 besøger snart Faaborg

Sidste år var jeg tæt på at tage til Svendborg for at se det store "Tænd Et Lys" arrangement de havde, men det behøver jeg åbenbart ikke i år. :D For de kommer til Faaborg med Knæk Cancer bussen. Så d. 22 Oktober skal jeg ikke lave planer, for jeg vil tage ned i byen med mit kamera og knipse lidt. Vil gøre alt for at undgå TVkameraerne, men om det lykkedes ved jeg ikke. ;) Håber virkelig jeg kan få nogle fine billeder ud af det jeg kan vise her på bloggen.

Hvis ikke I allerede har lagt mærke til det, så har vi igen i år en indsamling, og vi ville blive rigtig glade hvis I vil dele budskabet ved at dele det indlæg jeg har linket til, donere lidt til selve indsamlingen og selvfølgelig sprede budskabet.


6 kommentarer:

 1. Ej hvor nice.. Kunne da godt være at jeg lige skulle komme forbi den dag.. ha ha <3

  SvarSlet
 2. Det er da bare en aftale.. <3
  Det er om aftenen er det ikk??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror det er igennem hele dagen, men det er nok mest om aftenen der er aktivitet dernede. :)

   Slet
  2. Det må vi lige finde ud af, jeg vil gerne med og måske vi kunne finde på lidt aftensmad sammen osv.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)