Beslutninger, beslutninger og mere sygdom

Urgh! Slås stadig med snot, halsbetændelse og feber, men har forsøgt at være lidt altiv i dag alligevel. Har fået ordnet lidt til #Blogtober, fået fikset lidt mails og stenet en masse "Smallville". Dagen i morgen kan gå to veje - eller tre... Jeg kan ende med at være så syg når jeg skal op at jeg melder afbud på alt den dag. Eller også er jeg frisk nok til at tage på kursus men bliver derfor nødt til at aflyse møde i banken og blodprøve hos lægen. Eller også melder jeg fra fra kursus og tager til møde i banken og tager ned for at få taget den dumme blodprøve. Ved ikke rigtig hvad det ender ud med. Men er jeg frisk nok, så kan det være at Egeskov kalder, men... det kommer også meget an på vejret, for jeg ønsker ikke at blive mere syg. Så nu må vi se hvad der sker.

Under alle omstændigheder så bliver min torsdag i hvert fald en praktisk dag. Skal have gjort rent. Har 20 katte liggende rundt omkring i lejligheden og spærre ben for mig hele tiden. Utroligt at Prinsen kan fælde så meget! Og så har jeg en masse rod liggende hist og her som irriterer mit øje, så det skal ordnes.

Håber også at mine fingre får følelsen tilbage igen efter nogle dage. Efter at have siddet og arbejdet på en DIY i tre dage nu, så kan jeg godt mærke at blommerne på fingrene er godt følelsesløse og hårde. Så når jeg får lavet det sidste, så vil jeg ikke lave flere DIYs i et stykke tid. Men det er en super nice en af slagsen den sidste her, så håber I kan bruge den til noget og bliver inspireret til at lave det selv. :D

Nå.. Jeg vil smide mig over i sofaen. Min mave brokker sig en smule efter den overdrevent lækre aftensmad for et par timer siden - ja endte med at spise ret sent. Jeg havde taget en af mine karbonader ud fra fryseren og købt nogle fritter med skræl og så skulle jeg lige have lavet en af mine simple salater og voíla! Lækker aftensmad. Og den skulle selvfølgelig nydes med en kold øl. For dælen hvor jeg elsker denne birkebryg! Mums!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)