DIY - Lav din egen personlige kalender #2

Der er gået noget tid siden sidst jeg opdaterede jer mht. denne DIY-kalender så tænkte at det var på tide at give jer en status. Jeg er langt fra færdig med den, da den mangler et ton af indhold. Jeg har kun fået gjort Oktober klar og det fylder allerede ret meget i kalenderen. Jeg tror derfor kun der er plads til 3-4 måneder af gangen i den, men tænker at det nok også skal gå. Men Oktober er klar, og jeg regner med at gå lidt over til den resten af året og prøve at dekorere den. Det er meget anderledes end min Personal Planner, men det er lidt skægt når jeg selv kan styre hvad der skal være i den. Det tager en krig at lave, men synes det er det værd. Det er træls at klippe, skære og klistre alle siderne så de kan sættes i, men.. jah... Må bare lave et par uger af gangen så jeg i sidste ende kan fylde den helt ud.

Men jeg synes I skal have lov til at se billederne her og så har jeg forberedt d. 1 Oktober en smule. :) Igen er det noget der er ret tidskrævende, men 110% personligt.2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)