Nyt køb - De meget omtalte krus

Nu har jeg i et par år gerne ville have sådan nogle glas, som dem I ser her, men hver gang jeg har set dem, så har jeg ikke fået købt dem. Og hvor kan jeg dog blive træt af mig selv i sådanne situationer. *Hehe* Så nu hvor jeg står og skal bruge dem, så skal jeg igen ud og lede og kan selvfølgelig ikke få fingrene i dem - medmindre jeg vil betale overpris for dem. Og det var jeg så nødt til. :P Gav 100kr i Imerco og de er meget mindre end jeg troede. Men det er nok fordi jeg er vant til kæmpe glas fra IKEA.

Jeg skal bruge dem til billeder til et indlæg hvor jeg kommer med nogle simple og lækre opskrifter på noget der har med Efteråret at gøre - i hvert fald for mig. Og så synes jeg bare at de er super hyggelige og perfekte til sommeren når man skal have drikkelse med ned i haven. De har været meget populære på både Instagram og YouTube og jeg tror ikke de går af mode lige med det samme. Så selvom jeg er meget sen på den, så føler jeg ikke at det gør det store.

Så frem med de varme drikke, tæppet og puderne. Efteråret og Vinteren kan bare komme an. ;)2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)