Tomme Produkter - Ting jeg kan anbefale

Så ligger jeg igen inde med nogle tomme produkter, som jeg har elsket og gerne vil anbefale jer. Og som I kan se, så har jeg et eller andet med Dove's produkter. :P Jeg elsker dem simpelthen og har været voldsomt glad for disse tre shampoo/balsam-varianter. Jeg kommer dog ikke til at købe dem i lang tid fra nu af, da jeg har et kæmpe lager af to andre varianter af shampoos og balsams fra Dove der lige skal bruges først, men disse vil helt sikkert blive købt igen på et tidspunkt. Håret bliver så lækkert blødt og dufter skønt efter brug af dem.

Disse tre Dove Shampoo og Balsam varianter er følgende: Inden for Damage Solutions linjen - "Colour Care" og "Intensive Repair" og inden for Nutritive Solutions linjen er det "Nourishing Oil Care". Jeg har været mest glad for de to fra Damage Solutions og især den til farvet hår. Duften er helt igennem fantastisk og mit hår blev bare så skønt og glansfuldt da jeg havde det mørke hår. Men de andre to er virkelig også lækre. Håret bliver som sagt super blødt og lækkert ved brug af dem. Så der har Dove virkelig lavet nogle lækre produkter.

Jeg har også fået brugt min parfume fra Yves Rocher op. Denne havde jeg dog en backup af, så jeg har ikke måtte undvære den siden jeg brugte sidste dråbe i denne flaske - heldigvis - for jeg synes virkelig det er en lækker duft. Denne hedder "Naturelle" og har en skøn duft af blomster og frugter. Det er en rigtig forårs-duft, men jeg kan sagtens finde på at bruge den året rundt fordi den har en dejlig frisk og ren duft. De har den stadig i deres sortiment, så den er til at få fat i.

Sidst men ikke mindst, så er der en Hair Butter fra The Body Shop. Jeg elsker at forkæle håret med en masse lækre plejende produkter, så da jeg fik denne i en Goodiebox, så blev jeg virkelig glad. Jeg har også været glad for den, men der går bare så meget til af gangen når man har langt hår, så jeg fik den hurtigt brugt op. Men den var virkelig lækker og håret var virkelig også lækkert efter brug.

Det var de produkter jeg lige havde liggende som jeg har brugt op og kan anbefale jer. Det er længe siden det første indlæg som dette blev udgivet, og der kommer nok også til at gå længe inden det næste kommer. Det tager jo lidt tid at bruge produkter op. :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)