Så blev jeg endelig en skøn læne(læse)stol rigere!

Jeg har i virkelig mange år ønsket mig en bestemt lænestol fra IKEA, men aldrig fået den skrevet på ønskesedlen, da vi i min familie på ingen måde giver så dyre gaver. Og da jeg ikke selv har haft råd, så har jeg bare måtte nøjes med at drømme om den. Jeg har heller ikke den største lejlighed, så pladsen er selvfølgelig også et "problem". MEN! Jeg har haft gemt godt på nogle af de penge jeg fik tilbage fra Skat og i varme tidligere på året, og da jeg så så at IKEA havde sat prisen lidt ned på lænestolen, så sprang jeg straks til. Nu skulle den altså være min! Så jeg fik straks ringet til min far for at høre om han kunne tænke sig at køre mig til Odense en dag med trailer, så jeg kunne få hentet en lidt stor kasse. Og det ville han gerne. TAK FAR! Så efter vi fandt ud af hvornår han havde fri til det, så fik jeg bestilt og betalt. Og i går var så dagen hvor vi drog mod Nordfyn.

Jeg gik straks igang med at samle den da jeg kom hjem, og hold da op hvor er jeg glad for resultatet. Ja den fylder en hel del, men det kan jeg sagtens leve med. For hold da op hvor jeg elsker den. Og det gør Cosmo så sandelig også. Kunne tydeligt se at han har sovet i den i nat, men den er heldigvis nem at afpelse, så det kan jeg sagtens leve med. Glæder mig til filmaftner og læsehygge i den.

NU starter mit "no-more-shopping"-løfte igen. :) Jeg skal godt nok have lidt penge med på Egeskov Marked - just in case at der skulle være noget jeg skal bruge - men derudover så skal der ikke shoppes andet end det nødvendige fra nu af. Eller.... der er måske et par småting der lige skal bestilles på et tidspunkt, men ellers! Så er det slut med shopping for en periode. Ellers kommer min bankmand nok efter mig. Og det går altså ikke. *Hehe*


10 kommentarer:

 1. Sikke en fin stol :) Det ser virkelig hyggeligt ud.

  http://kaffeogkjoler.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Den er simpelthen også så god at sidde i.

   Slet
 2. Den er bare så fin og tidsløs.
  passer så godt ind i dit fine hjem

  // Camilla Christine
  http://blogbycc.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den nemlig. Og mange tak. :D Er så lykkelig for at jeg endelig fik den købt.

   Slet
 3. Lækkert, at din far gad agere chauffør. Den ser virkelig fed og rar ud! :D <3

  http://nouw.com/satinawandel

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. Havde det ikke været for ham, havde jeg nok bare måtte drømme videre. :D Det er den virkelig også. Man sidder fantastisk godt i den.

   Slet
 4. Jeg er selv helt forelsket i selvsamme stol da jeg elsker stilen. Jeg har dog ikke plads, men hvor ser den ellers skøn ud!

  Maja // randomdanishcitizen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Stilen er SÅ lækker. :D Så kan godt forstå du også er forelsket i den.
   Jeg har egentlig heller ikke plads, men.. tja.. Jeg måtte bare finde plads til den og det betød så at noget andet måtte ryge ud. :P SÅ meget det værd.

   Slet
 5. Det er bare den fineste stol jo. Stort tillykke med den :D Jeg er slet ikke misundelig, hihi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er det bare. :D Mange tak. *Hehe* Jeg har været misundelig på mange i alle de år jeg har ønsket mig den. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)