Real Techniques Makeup Brushes


Fik en dejlig mail her den anden dag – nemlig en mail om at jeg havde vundet en konkurrence på Mooldash! Og så var det endda de skønne Real Techniques Brushes, som jeg har ville have rigtig længe nu, men endnu ikke haft råd til selv. Aih men det er da perfekt! Og så er de bare så super bløde! Kan ikke vente med at teste dem her næste gang jeg skal ligge en makeup. Så mange mange tak til Malue for den skønne overraskelse.4 kommentarer:

 1. De er så gode!! Sculpting brush er rigtig god til foundation! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal teste dem for første gang i morgen. :D

   Slet
 2. Jeg bruger personligt den der sculpting brush til contour hvilket fungerer fantastisk! Ville ønske jeg også ejede de to andre. :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Overvejer at teste dem i morgen. :) Glæder mig til at se hvilke brushes jeg får brugt til hvad. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)