Godnat alle sammen

Tiden løb fra mig i dag, så har ikke nået ret meget, men har da fået ordnet nogle ret vigtige ting. Har fået styr på en masse mails, arbejdet lidt på #Blogtober, lavet en skabelon til julekalenderen og så har jeg en overraskelse klar til jer i næste uge også. Der sker små ting hele tiden, som jeg glæder mig til at dele med jer herinde.

Der er dog desværre også nogle ting som er gået hen og blevet sat på standby som jeg ikke er ret glad for. Det forhindrer mig nemlig i en del ting, så det er jeg rigtig ked af. Men... kan ikke rigtig gøre så meget andet end at acceptere at det er sådan det er - og håbe at det løser sig et par måneder senere end aftalen.

Vil smide mig i sofaen og nyde et par serieafsnit inden sengetid. Godnat derude. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)