Sådan bruger jeg 5-in-1-Beauty-børsten fra eBay

Jeg har set rigtig mange være i tvivl om brugen af dette produkt og nogen har endda rådet folk om at bruge et af hovederne i ansigtet hvilket jeg fraråder mere end noget andet. Der findes også billeder på nettet hvorpå der står hvad de forskellige hoveder skal bruges til, men... jeg stoler ikke på dem alle sammen, da det slet ikke giver mening. Så jeg har valgt at skrive dette indlæg for at fortælle hvordan jeg bruger den og hvad jeg aldrig ville gøre. For der er én ting størstedelen har misforstået - dette er ikke et ansigts-produkt men et kombinations-produkt.

Polish-hovedet (det lyserøde) - Dette er der nogle stykker der har rådet andre til at bruge i ansigtet. Nej nej nej nej nej!!!!!! Det er en fil, og det må man altså ikke udsætte sin hud i ansigtet for. Denne er til hård hud, og det har man altså ikke i ansigtet men på fx fødderne. Det er altså en fil. Dette apparat er som sagt et kombinations-produkt så det er ansigt, hænder og fødder den er lavet til. Den virker måske ikke så skræmmende da den ikke er grovkornet, men jeg ville stadig ikke bruge den i ansigtet - medmindre man synes det er charmerende med brændmærker og hudafskrabninger på ens sarte hud i ansigtet. :P

Latex svamp-hovedet (det lysegule) - Denne kan bruges til både at rense området omkring øjnene og til kinderne, men det er også den samme type svamp som man bruger til at påføre foundation og concealer med - fx de populære beauty blenders. Jeg bruger den ikke til rengøring, da den polerer huden så snart man bruger den sammen med en sæbe og jeg ønsker ikke at min hud skal virke mere blank, men bruger man en renseolie så kan den faktisk være ret effektiv. Jeg ville dog passe på med at bruge den for længe af gangen på huden. Jeg ville kun bruge den til foundation hvis jeg skulle tage den i brug.

Massage-hovedet (med kuglerne på) - Denne bliver beskrevet som et anti-aging-massage-step, og det er jeg enig med de forskellige forklaringer med. Denne går nemlig ind og masserer huden og skaber et bedre blodomløb i huden og vævet under som gør at der bliver sat lidt ekstra gang i fx helingsprocessen i huden, og det kan fx hjælpe på acne og på alderstegn. Så massage-hovedet vil jeg varmt anbefale folk at bruge i ansigtet. Men man skal dog stadig have i tankerne at dette er et meget billigt produkt, så man skal ikke forvente mirakler ved brug af denne - der skal man ud og investere i noget dyrere og mere effektivt.

Børste-hovedet (den der sidder på) - Hvis man gerne vil have huden mere blød og jævn og fjerne døde hudceller, så vil jeg anbefale at man bruger denne. Den renser nemlig ret godt og får også revet lidt op i den skidt der kan gemme sig i ens pore. Huden bliver dejlig blød efter brug af denne og selvom den godt kan virkelig lidt skræmmende fordi den ser stiv ud, så kan jeg fortælle jer at den er dejlig blød.

Svamp-hovedet (den hvide svamp) - Denne er en ganske alm. svamp som jeg vil anbefale at folk bruger til primær rens af ansigtet. Den er god til at skumme ens ansigtssæbe op og får huden til at virke dejlig blød efter brug.

Det var lidt af de observationer og erfaringer jeg har gjort mig med denne, og nogle af dem passer sikkert ikke med de forklaringer I finder på nettet, men jeg har brugt andre produkter der minder utroligt meget om, og de ting var jeg slet ikke i tvivl om hvordan jeg skulle bruge, og det er de erfaringer jeg bygger disse forklaringer op med.

En vigtig ting jeg også gerne lige vil gøre klart med denne er at den som sagt er fra eBay - I kan fx finde den her - den er billig og man skal derfor ikke forvente mirakler til den pris. Den har heller ikke en særlig god "motor" i sig, så den er meget sløv ved brug og man ville helt klart få bedre udbytte af en der er dyrere og som er godkendt til disse ting som den kan bruges til. Så det er noget billigt bras, men det er skægt at prøve trods alt. Jeg vil på længere sigt gerne have mig en rigtig Clarisonic så jeg kan forkæle min hud på den rigtige måde som man burde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)