Familie Weekend!

Sidder lige og nyder en kop varm kakao og skimter Ellos-bladet igennem inden jeg skriver til min far at han godt må kigge forbi og hente mig. Min søster er på Fyn og jeg glæder mig virkelig til at tilbringe lidt timer sammen med hende. Og har lige modtaget min bestilling fra Zalando og er lykkelig! Jeg havde fundet den perfekte bordeaux kjole og tog chancen og bestilte den hjem. Var virkelig nervøs for at den ikke ville sidde ret godt på mig, da jeg jo er en pluzsize-pige, men den sidder bare perfekt! Der er plads til barm og numse og så er den tilpas figursyet til at min timeglas-figur bliver fremhævet. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Så jeg tager det samt mine Asos kjoler med ned til de gamle så min søster kan se og prøve dem. :)

Jeg er glad i dag... skyldes nok mest at jeg skal se min søster, men tror også det skyldes at jeg langt om længe har fundet lidt tøj til Efteråret som jeg glæder mig til at gå med. Har faktisk også allerede planlagt mit tøj til bloggertræffet d. 31 Oktober. *Haha* Ja jeg ved godt at jeg er utroligt tidlig på den, men jeg glæder mig virkelig til den dag.

Nå men jeg vil slubre det sidste kakao i mig og så vil jeg afsted.


4 kommentarer:

 1. Se nu får jeg næsten tøj krise..
  Det er ved at være længe siden jeg har købt tøj.
  Jeg er både nærig og kan ikke finde noget jeg kan li.. mega besværligt.. ha ha :D

  Knus<3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Kender det alt for godt. Det er også meget unormalt at jeg finder noget jeg kan lide, så det var helt et mirakel at jeg fandt noget i år. Og nu står jeg med næste dilemma. Skal have taget billeder af de forskellige outfits til #Blogtober men ved ikke hvornår jeg skal finde tid og mulighed til det. *Haha*

   Slet
  2. Jeg synes det er så svært at tage billeder af tøj.. så jeg opgiver ofte.. :D

   Slet
  3. Håber mit nye kamera gør det nemmere. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)