#DKBloggersKnækkerCancer - Hjælp os med at samle penge ind!

Så blev det muligt at starte en "Gruppe Indsamling" igen til "Knæk Cancer" som har deres store Knæk Cancer Show d. 24 Oktober på TV2. Jeanette og jeg vil igen i år prøve at få samlet en masse bloggere der kunne tænke sig at støtte op om dette, og så få samlet en masse penge til Kræftens Bekæmpelse. I kan også følge med på vores Facebook gruppe og derinde kan I dele jeres indlæg hvis I vælger at skrive om denne indsamling.

Vi håber meget at I vil være med til at samle lidt ind, så vi også kan vise vores støtte til dem der er ramt af denne grusomme sygdom.

Jeg har selv haft kræften inde på livet, og det skrev jeg om i mit indlæg sidste år, som I kan finde her. Det er en forfærdelig sygdom og jeg går altid med frygten for at den rammer mig eller nogen tæt på mig igen. Havde en episode her i Sommers hvor jeg faktisk havde angsten for det hele tæt på, da min far endte på sygehuset og var meget syg. Det var dog gudskelov ikke kræft, men det var tæt på at vi mistede ham på et tidspunkt. Så det vil altid være noget jeg er bange for. Kræften er noget Fanden har skabt, det er jeg overbevist om.

Så kære alle danske bloggere. Bliv en del af denne "Gruppe Indsamling" og hjælp til med at gøre odds for alle kræftramte lidt bedre. Det kan jo ramme os alle sammen en dag.

I kan enten vælge at støtte med betalingskort eller også gøre det den nemme måde og støtte med 50 kr ved at sende en SMS:
SMS KC 56385 til 1277


1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)