Jeg eksploderer snart!

Jeg forstår virkelig ikke folk der kan ligge i sengen flere dage i træk og have det fint med det. Jeg er ved at blive SINDSYG af det her! Her stinker af sygdom over det hele, hårtotterne fra Cosmo bliver bare flere og flere og jeg kan bare se at støv og skidt hober sig op over det hele. Jeg er rasende! Jeg er så fucking træt af at ligge med den latterlige influenza her! ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!

Som I nok har regnet ud så er jeg ikke sluppet af med den pissygdom endnu. Og hvad endnu værre er, så er min krop så stresset og frustreret at jeg er begyndt at tabe håret i store totter. Har simpelthen bare pletter i hovedbunden og det gør mig bare rødglødende af raseri. Jeg er så træt af at føle krop og hoved ikke kan samarbejde og vil stik modsatte ting. Jeg kan virkelig ikke holde til den kamp længere.
Havde faktisk en episode inde i sengen tidligere hvor jeg lå og tænke om det overhovedet var det hele værd at være her længere. Jeg har faktisk ikke lyst til at være til. Og den tanke skræmmer mig, for sidste gang jeg havde det sådan var det så tæt på at lykkedes mig at gøre de forbi. Hvad der stoppede mig ved jeg ikke, men.... tror ikke jeg ville stoppe mig selv nu hvis jeg nåede så langt ud igen. Jeg er træt. Træt helt ind i knoglemarven. Jeg er så træt af at mine anstrengelser ikke har ført til andet end at kroppen er ved at falde fra hinanden. Smerterne er blevet større, håret falder af, min psoriasis spreder sig hurtigere end tidligere og jeg..... jeg har virkelig ikke lyst til at se på mig selv i spejlet længere. Jeg er træt.

Jeg har brug for at komme ud i det gode vejr. Også selvom min influenza ikke er enig med mig. Jeg kører ned til de gamle og spiser og så må jeg se hvordan energi-niveauet er i morgen. For jeg skal have gjort rent nu. Det er simpelthen ved at være for klamt at være i mit eget hjem. Holder det ikke ud. Sygdommen må simpelthen vente. Har ikke tid til at blive liggende i min seng.

4 kommentarer:

 1. Årh giz :(
  Jeg vil ikke sige du ikke skal føle sådan osv, for du har ret til at føle alt du føler! Og jeg er sten sikker på at der er mange gyldige grunde til at du føler som du gør.. Men jeg vil dog sige at jeg håber det snart vender og giver dig flere gode dage igen, så man kan se glæde komme ud af dig <3
  Glæder mig til bloggertræf!

  Mange knus, kram og tanker herfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sku lidt en dum periode jeg er kommet ind i. Men jeg gider sygdommen skylden. Pga. den ligger jeg stille og kan derfor begynde at tænke på alt muligt dumt igen. Havde jeg bare kunne være lidt aktiv, så kunne jeg tænke på andre ting.

   Slet
 2. Øv altså... forstår godt din frustrationer.. <3

  Havde du boet tættere på var jeg kommet forbi og havde hjulpet med en gang rengøring, forkælelser og lidt underholdning. <3

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)