Vind en julesæk med udenlandske godter (LUKKET)

Den søde Merete fra aemedia.dk har nu givet mig en chance for at give en julesæk til en af mine læsere her på bloggen med lidt godter fra udlandet. Jeg har selv modtaget en magen til så jeg kunne vise jer indholdet og komme med min mening om dem.

Det er jo super hyggeligt at prøve forskellige ting fra udlandet. Prøve noget anderledes end det vi kan få herhjemme. Mange gange finder man faktisk ud af at der findes mange lækre sager derude i verden. Jeg har selv fået øjnene op for nogle godter fra Irland da jeg var derover, og jeg er virkelig ked af at man ikke kan få dem herhjemme i Danmark. Men så er der jo noget at se frem til den dag jeg igen får muligheden for at komme derover. (:

Men nu fik jeg chancen for at prøve lidt andre lækre sager, som I kan se her:


I sækken befinder der sig 2 poser "håndlavet" chips fra England, en gåse- og andepaté fra Tyskland og en pakke småkager fra Italien.
Lige da jeg åbnede sækken op tænkte jeg straks at det kunne være perfekt til en julefrokost. Så hvis I sidder derude og skal holde julefrokost eller bare en julehygge aften for noget familie eller venner, så synes jeg da at I skulle tage chancen og deltage om at vinde denne skønne julesæk.

For at deltage skal du bare smide en kommentar til dette indlæg hvori du fortæller mig hvad julemåneden står på for dig. I får derved 1 lod. Hvis I ønsker at få et lod mere kan I dele denne GiveAway på Facebook eller Twitter. I vil altså kunne få 3 lodder ialt.
HUSK at skrive jeres mail i kommentaren da jeg skal have en mulighed for at skrive til jer og få jeres adresse.

GiveAway'en slutter 12 december 2012. Så skynd jer! :P

Held og lykke alle sammen. Og glæd jer. Det er super lækkert det hele. (:

12 kommentarer:

  1. Lyder bare lækkert, skriver kommentar og deler på twitter :-)

    mail: hofdinghoff@gmail.com

    SvarSlet
  2. Jeg har faktisk særlig mange planer her i december da jeg er ret stresset med 2-3 eksamner jeg skal igennem :)

    SvarSlet
  3. Skal til nogle fødselsdage, blandt andet en på lørdag
    ud over det håber jeg på nogle julefrokoster !

    :p

    ud over det har to af mine kæreste fødselsdag, dog efter d. 24.


    trinne@os.dk

    Der er delt på twitter og facen også!

    SvarSlet
  4. December? Åhhh elsker december! Startede ud i lørdags med en stor klippeklistredag som er en juletradiotion hos os, hvor der både var familie og venner, så det var fedt at have min kæreste med :) ellers skal der hoædes familiemiddag denne lørdag, fordi min bror skal på mission (mormonkirken) den 13. Dec så det er jeg lidt ked af, da han er i skotland 2 år :/ ellers skal der julebages en weekend, der skal hygges med kæresten og hans datter - og de skal nok overraskes med kanelsnegle og havregrynskugler;) skal være hjemme hele juleaftensdag med min familie og aftenen skal holdes med kærestens.. 26. Er der julefrokost og så kommer nytårsaften som afslutning !
    Har delt på twitter :) (@hejdiii)

    Knus fra Hejdi
    Hejdinorup@hotmail.com

    SvarSlet
  5. Lækker give away. Min december skal gå med at hygge med min kæreste og jule, hygge med familien og bare nyde det sidste af 2012

    pernille_kjaer @ yahoo.dk

    SvarSlet
  6. Sikke en spændende præmie! Min december kommer til at starte med til at stå på eksamen og ellers en masse arbejde. Men jeg sørger for at krydre det hele med masser af julemusik og -godter, så det ikke bliver helt skidt alligevel :)

    Jeg deltager med ét lod, og min mail er mathilde_strandberg@hotmail.com.

    SvarSlet
  7. Hvor ser det lækkert ud!

    Jeg skal fejer min lillesøster den 23 dec, hvor hun bliver 18, så er der self juleaften og en julefrokost den 26. Udover det har min mor lige spurgt om jeg vil med ind til tivoli, også skal min lillesøster og jeg købe gaver sammen på torsdag. Skal du selv noget spændende?

    Jeg deler det også på facebook, så jeg deltager med 3 lodder.

    Marie // Mabrsa@live.dk

    SvarSlet
  8. December lyder på hygge,bagning,lave konfekt,så er der også 2 fødselsdage,min mand d.4.dec,min datter d.20 dec,gaveindkøb,og indpakning.:)
    deltager med 3 lodder.
    piastulle@hotmail.com

    SvarSlet
  9. Julemåneden er ren hygge, smukke udsmykninger og mere hygge :)

    deltager med 3 lodder

    Jane_mig@hotmail.com

    SvarSlet
  10. Julemåneden/tiden op til December har for mig allerede været med til, at mine forældre, der er skilt, snakker bedre sammen end de ellers har gjort. De snakker pludselig sammen som venner!
    Ellers har den budt på, at min ene elskede storebror er taget til Norge for at arbejde, og det var egentlig ikke meningen, han skulle komme hjem til jul - men nu ser det ud til, at han kommer hjem!

    Derudover byder julemåneden på hygge, hjemmebag og juleudsmykning af huset :-)

    Deler på twitter.

    Janne Thomassen
    Janne.kt@hotmail.com

    SvarSlet
  11. Puha min julemåned er travl - diverse arrangementer på skole, fritter og fritidsaktiviteter plus 2-3 julefrokoster udover det, så har vi 3 arrangementer i forbindelse med juledagene ;)

    Så er der også sneget sig en teatertur og en bif-tur ind :)

    Og så skal der jo også julehygges de andre dage med julebagning, oppyntning og konfekt lavning (hvis det overhovedet kan hedde sådan ;-))

    Jeg deltager med 3 lodder :)

    Vh
    Camilla
    camilla_hovej@hotmail.com

    SvarSlet
  12. I år er det lidt anerledes end alle de andre år. I år er vi nemlig på ferie, og jeg har det faktisk med at glemme at det er jul, selvom hotellet pynter en lille smule (og rengøringsdamen gav os en sok med nødder og clementiner, hehe).

    Jeg skal selvfølgelig også købe julegaver, som jeg for første gang nogensinde glæder mig til :)

    Jeg skal også have bagt en helt masse ting bl.a. pebernødder og brunkager - som jeg desværre ikke skal spise selv, men så kan man jo glæde andre med en lille pose hjemmebag ;)

    I år kommer min søster hjem, som jeg glæder mig utrolig meget til, da hun desværre ikke kunne komme sidste år (hun kom nogle dage efter, men det var bare ikke lige så sjovt).

    Da jeg ikke har noget at lave i december, fordi jeg ikke har skole, så bliver der nok også set nogle julefilm og hygget med dejlig varm te i den kolde lejlighed, hvor jeg selvfølgelig også håber at jeg kan kigge ud på en fint hvidt lag på teressen :)

    email: rissa-1992@hotmail.com

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)